Mijn stijl

V​oor  heen richtte ik mijn huis veelal wit in, mensen die mijn site al een tijd volgen kunnen zich dat vast herinneren.

Hier en daar heb ik wat landelijke kleuren er aan toegevoegd, planten en bloemen dragen ook bij aan de sfeer.

Ook de natuur speelt een belangrijke rol in mijn interieur, er staat zoveel in de natuur wat je kunt toevoegen aan je interieur.

Ook kussens en een plaid op de bank of een vloerkleed hebben veel invloed op de stijl in je woonkamer.


Ik heb aan één kant van de kamer op de muren een lichte kleur en aan de andere zijde een olijfgroene muur, redelijk veel licht en een aan de tuinzijde een geweldige overkapping die in de zomer een extra stukje woonkamer geeft en in het voor- en najaar met het zonnetje erop een welkome aanwinst is waar het heerlijk vertoeven is. 

Met de tuin wil ik dit jaar aan de slag gaan. Ik wil een wat groenere tuin met hier en daar wat verhogingen. Ook water in mijn tuin en veel hout. Iets tussen een tropische en jungle- achtige tuin in maar wel met een vleugje hollandse plukbloemen . Een echte jungle zal het niet worden daar ik iets te georganiseerd ben. Het hergebruiken van materialen vind ik wel super leuk en heel interessant. Er bestaan zoveel mooie materialen hiervoor.

Op zolder heb ik een heerlijke inspiratie volle ruimte en daar geef ik creatieve workshops. Van Mix Media, houten kapstokken tot hoedendozen en dergelijke. Vraag naar de mogelijkheden. 

Vanaf 2 tot 4-5 personen